کتاب اطلس رنگی میکروبشناسی تشخیصیفصل 1: ایمنی در آزمایشگاهفصل 2: وسایل نمونهگیریفصل 3: آمادهسازی نمونهفصل 4: رنگآمیزی گرمفصل 5: میکروکوکاسهفصل 6: استرپتوکوکاسهفصل 7: باسیلهای گرم مثبت هوازی و اکتینومسیسفصل 8: انتروباکتریاسهفصل 9: سایر میکروارگانیسمهای گرم منفیفصل 10: باکتریهای بیهوازیفصل 11: مایکوباکتریومفصل 12: پاتوژنهای میکروبی که توسط کشت بافت یا سایر روشهای ویژه جداسازی و شناسایی شدهاندفصل 13: آزمایش حساسیت مواد ضد میکروبیفصل 14: قارچشناسیفصل 15: انگلشناسیفصل 16: ویروسشناسیفصل 17: ایمنوسرولوژیفصل 18: تکنیکهای مولکولی دانلود